ziarul gandul si blogurile

Tind din ce in ce mai mult sa cred ca tot ce apare pe site-ul ziarului Gindul (nu, nu pot sa scriu Gandul, cu â din a, desi am facut o exceptie in titlu) despre bloguri nu este decit o strategie de a se promova in rindul bloggerimii. Nu-s genul de conspirationisti, dar mi se pare un pic suspect ca apare in fiecare zi cite un articol pe tema asta. Ca daca as fi, as spune ca multe articole apar doar de dragul de a produce rumoare in blogosfera romaneasca (care este. Cacofonie voita).

Pe de alta parte, nefiind un cumparator de ziare decit ocazional – si atunci iau EVZ si, mai rar, Jurnalul – nu stiu daca respectivele articole apar si in editia tiparita. Chiar asa, are cineva idee de asta? Cumpara cineva Gindul?

8 comentarii

 1. Alex, apar textele si in editia tiparita. Fireste, in print, linkurile catre site-ul tau sunt insa sterse. :))
  Lasand gluma la o parte (pe bune, paginile alea apar si in print), aici e si putina paranoia. Gandul, pur si simplu, reflecta un fenoment care capata pe zi ce trece mai multa amploare. Astfel ziarul contine o pagina dedicata blogului si interactivitatii cu cititorii in fiecare zi. Si nu o face neaparat pentru a ravasi blogosfera (de altfel la traficul pe care il inregistreaza site-ul, desi nu-i strica, nu are prea mari avantaje de pe urma celor cateva sute de accesari care ar veni dinspre bloguri). Sunteti culmea, pe bune! Rau ca va ignora lumea… Dar si mai rau e sa va bage in seama ca sigur e un interes ascuns la mijloc. :)

 2. Eu nu as fi de acord ca Gandul scrie pentru a produce rumoare in blogosfera. Desi asta poate fi unul din motive. Ceea ce e interesant este ca aceasta rubrica exista, iar nenumarati bloggeri si-au facut reclama neplatita la greu – deci exista si inversul medaliei. Nu imi place sa vad atitudinea asta ofensiva a bloggerilor in fata jurnalistilor – Gandul face multora un serviciu publicand adrese de bloguri.

 3. asta e doar parerea ta. daca eu am aparut ieri la rubrica respectica, nu stiu daca sint zece oameni care au intrat. nefiind link pe adresa, sint foarte putini cei care intra direct. iar la mine, numarul a fost constant. deci mare chestie n-a fost… de asta intrebam daca apare si in editia tiparita.

 4. hmm.. cred ca n-ar trebui sa mai fiu asa de subtil in ironii…

 5. e pe net si la 3 pasi de mine, si i-am invitat la cafea:)

 6. Buna dimineata Tuca te-am vazut la televizor .,,Te-ai trezit ”,multumesc din suflet.E timpul ca ,,tate” ca Brancu ,Madalin,Diaconescu sa nu ne srice viata pentru ca elevii mei sa creada si sa faca ce-i invata scoala si alte emisiuni care din pacate sunt tot mai rare.Rusine pentru acei barbati ale caror emisiuni pot fi numite ,,radio santzuri” mi-ar fi rusine ca barbat in toata firea sa prestez asemenea magarii.Ce zic sotiile lor (Oana lui Brancu e tot ca o ,,tata”) mi-ar fi rusine .ITI VOM FI ALATURI DOMNULE TUCA IN LUPTA TA IMPOTRIVA ACESTOR CIURUCURI CARE NU AU DREPTUL SA SI ETALEZE JALNICELE TALENTEPE BANII SI NERVII NOSTRI .
  25 03 2009

 7. Buna ziua, locuiesc pe strada Foisorului, nr 6 bloc F2C, in spatele CASEI DE PENSII a sectorului 3. Aici este un parc foarte aglomerat unde de 3 zile o parte din el este ingradit pt a face o biserica. Este inconjurat de blocuri si cum am mai spus sunt foarte multi copii, va rugam faceti ceva pt copiii nostri si va mai rugam sa salvam acest parc care incurand nu va mai fi decat o amintire . Acest teren este dat biserici din 2004 si dupa ce s-a investit si l-au utilat cu bani nostri acum il distrug . Va multumesc si astept un raspuns urgent pana nu se apuca de defrisarea acestui parc .

 8. Anunţ pe acestă cale că gunoiul de guvern boc a făcut tot posibilul pentru a fura şi din bursele elevilor,,Bani de liceu,,pentru ca troglodiţii guvernării să-şi mai ia o paporniţă scumpă ori un ,,X,, nu ştiu cât,în loc ca elevii care beneficiază de săracele burse să aibă posibilitatea să-şi achite datoriile făcute cu naveta s-au să-şi poatăachiziţiona abonamente de care au nevoie.Se pun întrebările de rigoare ce au făcut javrele conducătoare cu banii care nu s-au dat în totalitate elevilor şi cine trebuie să fie pedepsit că se minte cu atâta neruşinare.