Ziua Mişcării. Facem echipă? Cîştigi o bicicletă!

Deunăzi, mă sună Carmen Micu de la Webstyler să mă întrebe dacă nu vreau să susţin o campanie, Ziua Mişcării. Îi zic să-mi dea pe mail detaliile, că sînt prins cu renovatul apartamentului şi o să citesc detaliile printre picături. M-am uitat eu pe mail, dar mai mult pe diagonală. În consecinţă, n-am prins ideea aşa cum ar fi trebuit. Azi, mă invită cineva pe Twitter să intru în echipa bicicliştilor. Zic “Lăsaţi-mă în pace, că vreau să fiu sedentar! Vreau permis şi să circul cu maşina, da?“.

În prezent, deşi mă apucasem la un moment dat – cine mă cunoaşte, ştie, e greu de crezut! – de mers la sală, practic intens mersul pe jos. E… tonic, nu-i aşa? Pînă m-am prins eu că a început campania, a durat un pic. Adică azi. Aşa că, trezit cu două zile întîrziere, trebuie să-mi fac echipă. Pe scurt, mă “bat” cu Cristi Manafu şi cu Ionuţ Oprea pe cine strînge echipa cea mai numeroasă. Pe scurt, cu copy/paste de la Ionuţ, e vorba despre asta:

In prima duminică din octombrie, adica duminica asta, între orele 10:00 – 18:00, Bulevardul Aviatorilor va fi inchis (breteaua de circulaţie dinspre Parcul Herastrău) si vor fi puse la dispozitia celor care vor sa participe 14 sporturi, discutii cu nutritionisti, si un centru de hidratare. Ce vreau de la voi? Sa popularizam Ziua Miscarii.

Ideea e aşa: cine strînge cei mai mulţi coechipieri cîştigă o bicicletă. Cum ziceam, eu sînt mai sedentar, mai ales din cauza programului de birou şi a lipsei timpului. De unde şi problema cu programul de masă absolut aiurea, pe apucate, junk-food şi altele din aceeaşi categorie. Dar despre asta se discută pe site, putindinfiecare.ro, aşa că trec la ce ne doare: dacă strîng cei mai mulţi oameni interesaţi de ieşirea în parc, duminică, promit să donez bicicleta unuia dintre participanţi. Cel mai probabil, prin tragere la sorţi, să nu existe discuţii.

Înscrierile se fac aici, deci daţi năvală, zic!

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

4 comentarii

  1. Multumesc pentru PR pt brandul personal, Alex! 🙂
    Si multumesc inca o data ca te-ai implicat in campanie, chiar si asa. Scopul e pana la urma unul nobil.

  2. M-am inscris deja la echipa lui Manafu, dar daca stiam de tema aia din timp ce bine era. Oricum, si eu sustin miscarea tot din birou. 😀

  3. Si, ca sa fie toata lumea fericita, pe Carmen o cheama Nicu, nu Micu 😉 Cat despre campanie … Felicitari!